Ilustrasi Wedhus. (Foto: Istimewa)
Ilustrasi Wedhus. (Foto: Istimewa)

Maling Nyeleneh, Nyolong Wedhus Numpak Kijang Innova

Ngopibareng.id NgopiKampung 30 July 2019 16:00 WIB

Komplotan maling wedhus nang Banyuwangi, Jawa Timur iki tergolong unik mergo nggunakno motor Kijang Innova wektu nyolong. Sekali nyolong, maling iki langsung nggasak enem wedhus ngone Nasehan, 63 taun, arek Deso Pakis, Kecamatan Banyuwangi.

Wakil Kepolo Polisi Resort Banyuwangi, Komisioner Polisi Andi Yudha, Seloso, 30 Juli 2019, awan mau crito, loro (2) maling saiki wis dikecek lan dipenjoro yoiku Muhammad Iswahyudi biasane diceluk Yudi, 24 taun, arek Dangin Puri Kelod, Denpasar, Bali; ambek Samsul seng biasane diceluk Mekan, 25 taun, Arek Deso Kampung Anyar, Kecamatan Glagah, Banyuwangi.

Jarene Andi Yudha, maling wedhus iki dilakoni pas tanggal 11 Juli 2019 bengi kiro-kiro jam 9.00 WIB. Wektu iku, loro tersangka diewangi MA lan ES njupuk wedhus nang kandang omahe Nasehan. Sakdurunge nyolong, tersangka sempet nekani omahe korban cek ngerti kebiasa'ane korban pas bengi.

Komplotan maling iki nyewo Kijang Innova. Nang lokasi, Yudi ambek ES lan MA terus njupuk wedhus, digowo mlebu Kijang Innova. Samsul seng bagian dadi moto-moto ngawasi nang mobil ambek dadi sopir. Wedhus sing dicolong terus digowo nang pasar daerah Wongsorejo, Banyuwangi.

Nasehan dewe lagi nyadari wedhuse ilang sesuk esuke. Nasihan terus lapor nang pak polisi njaluk tulung wedhuse ditemokne.

Ndelalah, pak polisi iso kerjo cepet. Yudi ambek Samsul iso kecekel barek barang bukti Kijang Innova abu-abu, ladheng, sandal ambek klambi seng lagi dituku ngawe duit olehe nyolong wedhus.

Akibat tindakane, maling-maling iki dijiret ambek pasal 363 ayat (1) nganti 1e lan 4e KUHP, diancaman penjara pitung taun. Pak Polisi saiki ugo ngoleki loro pelaku liyone seng isek buron.

Penulis : Wahidin

Editor : Rohman Taufik

Bagikan artikel ini

Berita terkait:

31 Jul 2019 12:21 WIB

Nggatheli, Arek Tangerang Siji Iki Nyebar Poto Mudo Selingkuane

NgopiKampung

Kelakuan bejat arek Tangerang siji iki ojo mbok tiru yo rek

15 Jun 2019 08:51 WIB

Bejat, 3 Guru Rame-Rame Ngeloni Muride, Konangan Mergo Meteng

NgopiKampung

Telu siswi SMP diperkosa 3 gurune dewe. Edan!

27 May 2019 09:24 WIB

Arek Punk Nyolong Duit Maklike Dewe Gae Dugem

NgopiKampung

Iki Kedaden tenan. Arek nyolong omah kose maklike dewe.

Lihat semua

Topik Lainnya

Temukan topik menarik lainnya.

Tirto.ID
Loading...