Ilustrasi perselingkuhan. (Foto: Istimewa)
Ilustrasi perselingkuhan. (Foto: Istimewa)

Nggatheli, Arek Tangerang Siji Iki Nyebar Poto Mudo Selingkuane

Ngopibareng.id NgopiKampung 31 July 2019 12:21 WIB

Kelakuan bejat arek Tangerang siji iki ojo mbok tiru yo rek. Mergo loro ati, arek Tangerang seng jenenge Muklis, 28 tahun iki tego nyebar poto mudho selingkuane nang Facebook ambek WhatsApp.

Kelakuan bangsat si Muklis mulai wektu kenalan ambek wedokan nang facebook taun 2014. Padalan, wedoan iki asline wis nduwe bojo.

Ancene Muklis iki donjuan ambek keno sindrom arek ganteng. Wedokane klepek-klepek, gelem ngekei nomer HP lanjut ngangetno awak ambek Muklis nang ranjang hotel. Muklis ambek wedokan siji iki, kerep turu nang hotel bareng.

Bejat, ancen bejat puol. Ora mung nuroni, Muklis yo tego nyimpen pose telanjang wedokane. Pas video call, Muklis njaluk wedoane mudo terus ndudohne kemaluane, la terus nang Muklis di capture disimpen nang HPne.

Awale, kebejatan iki ditutupi rapet. Tapi pas tahun 2018, pasangan kumpul kebo iki akhire pisah. Muklis njaluk wedokane ngeterno nang Bali ambek nginep mesisan. La kan wedoane iki wis nduwe bojo, yo gak mungkin wani nang Bali lah.

Ditolak ajakan nang Bali, Muklis nesu terus nyebar poto-poto mudho selingkuhane iki nang facebook ambek WhatsApp.

Kelakuan bejat Muklis akire dilaporne korban nang polisi. Muklis saiki dikrangkeng dianggep ngelanggar UU ITE ancaman ukumane 2 tahun, 6 wulan ambek dendo Rp100 juta. Rasakno koen, makane kelakuan bejat ojo mbok terus-terusne

Penulis : Wahidin

Editor : Rohman Taufik

Bagikan artikel ini

Berita terkait:

23 Oct 2020 19:21 WIB

Foto Bugil di Gunung Gunung Gede Pangrango Diklaim untuk Riset

Nasional

Salah satu pelakunya mahasiswa Insitut Kesenian Jakarta (IKJ).

13 Jun 2020 12:55 WIB

7 Fakta Oknum Guru Predator Seks Setubuhi 3 Model

Jawa Timur

Predator seks berprofesi guru honorer dan fotografer cabul.

16 Jan 2020 14:44 WIB

Benarkah Tentara AS Terluka Kena Rudal Iran di Irak?

Internasional

Foto yang menunjukkan tentara AS terluka akibat serangan balik Iran di Irak, benarka?

Lihat semua

Topik Lainnya

Temukan topik menarik lainnya.

Tirto.ID
Loading...