NgopiKampung

Widi Kamidi
Geng ArekArek Kencur Meh Bacokan Massal Nang Suroboyo

Geng Arek-Arek Kencur Meh Bacokan Massal Nang Suroboyo

Widi Kamidi
 Ayune Polwan Asli mBantul Dadi Pasukan PBB Nang Afrika Tengah

Ayune, Polwan Asli mBantul Dadi Pasukan PBB Nang Afrika Tengah

Widi Kamidi
Polisi Mbelgedes Gelem Ngentup Gak Gelem Anake Dilapurno Propam

Polisi Mbelgedes Gelem Ngentup Gak Gelem Anake, Dilapurno Propam

Widi Kamidi
Pikirane Miring Bayine Dewe Dicemplungno Sumur

Pikirane Miring, Bayine Dewe Dicemplungno Sumur

Widi Kamidi
Bruakkk Diajar KA Taksaka Pak Camat Meh Ketemu Malaikat

Bruakkk... Diajar KA Taksaka Pak Camat Meh Ketemu Malaikat

Wahidin
Nggatheli Arek Tangerang Siji Iki Nyebar Poto Mudo Selingkuane

Nggatheli, Arek Tangerang Siji Iki Nyebar Poto Mudo Selingkuane

Wahidin
Maling Nyeleneh Nyolong Wedhus Numpak Kijang Innova

Maling Nyeleneh, Nyolong Wedhus Numpak Kijang Innova

Widi Kamidi
Bojo Wedokan Ngamplengan Tutupen ae Kutangmu Ning

Bojo Wedokan, Ngamplengan, Tutupen ae Kutangmu Ning

Widi Kamidi
Janjian Mesum Ngentup Wedokan Eh Malah Modar Barengan

Janjian Mesum Ngentup Wedokan, Eh... Malah Modar Barengan

Widi Kamidi
Nginceng Omahe Uwong Sing Penting Ngopi Cuk

Nginceng "Omahe" Uwong, Sing Penting Ngopi Cuk...

Widi Kamidi
TKW Maneh Dientup Peksa Pejabat Malaysia

TKW Maneh, Dientup Peksa Pejabat Malaysia

Widi Kamidi
Dibatalno KUA Lanange Sik Bocah Rabi Sutami Sing Wis Simbah

Dibatalno KUA, Lanange Sik Bocah Rabi Sutami Sing Wis Simbah

Widi Kamidi
Nggatheli Dibayar Mek Mbolosan Kumpul Kebo Pisan 42 PNS Pecat

Nggatheli Dibayar Mek Mbolosan, Kumpul Kebo Pisan, 42 PNS Pecat!

Widi Kamidi
Cintah Iku Yo Ngene Iki Cak Wis Peyok Sik Njaluk Rabi

Cintah Iku Yo Ngene Iki Cak, Wis Peyok Sik Njaluk Rabi

Widi Kamidi
Siola Wektu Awan Ayune Pol Sayang Onok AndengAndenge

Siola Wektu Awan Ayune Pol, Sayang Onok Andeng-Andenge

Icon Ngopibareng.id

Tips & Trick

Dipersembahkanemco