Home ngopiNEWS ngopiKampung

Jeglerrr, Suwara Montor Muluk Nggupuhi wong Sak Suroboyo

Ngopibareng
ngopiKampung
Iki sing nggarai kaget jam 3 mau. Suwaramu kuwi lho bos buanter banget. (Foto:jos tenan/Intagram TNI AU)
Jet Tempur
Like
widi kamidi

Komentar

Berita Terkait

ngopiKampung

Lihat Semua
Tirto.ID
Loading...