NgopiKampung

Berita Bahasa Suroboyoan dan Jawa Mataraman
27 May 2019 09:24 WIB

Arek Punk Nyolong Duit Maklike Dewe Gae Dugem

NgopiKampung

Iki Kedaden tenan. Arek nyolong omah kose maklike dewe.

26 May 2019 21:06 WIB

Kapok Kon...Ngendani Polisi, Dahlan Kurir Narkoba Kecemplung Got

NgopiKampung

Kurir narkoba ketangkep polisi nang got.

26 May 2019 10:27 WIB

Wes Kumpul Kebo Dodolan Sabu Pisan, yo Dikecrek!

NgopiKampung

Pasangan kumpul kebo konangan dodolan narkoba.

26 May 2019 08:55 WIB

Pilot Angkutan Ngakali Arek Prawan, Pancene Ugal-Ugalan kok

NgopiKampung

Arek prawan 16 taun diajak ngos-ngosan. Yo fatal akibate. Diglandang polisi trus diancam UU Perlindangan Anak.

25 May 2019 15:42 WIB

Ban Bledos, Mobil Pick Up Numplek Ndek Lamongan

NgopiKampung

Mobil nggowo iwak malek nang Lamongan.

25 May 2019 13:15 WIB

Filipina Iku Yok Opo Se, Gak Wedi Diganyang Bu Susi Ta?

NgopiKampung

Kapal Filipina diserok “pasukan” tekan Kementerian Kelautan lan Perikanan (KKP) Republik Indonesia. Jumlahe kapal loro. Yok opo gak serok wong nyolong iwak nang kedaulatan are.

23 May 2019 17:45 WIB

Bayi Mbrojol Nang Hotel Cleo Jemursari

NgopiKampung

Untunge Zita Kurnia sehat. Gak onok sing nulungi, bayine brojol metu sak karepe dewe.

22 May 2019 16:47 WIB

Njeketek, Jare Kapolri Provokator Demo Rusuh Bayaran

NgopiKampung

Demo bayaran? Bayarane piro sih? Toh nyowo mbelo sing bener opo sing salah.

22 May 2019 07:45 WIB

Tak Kiro Nuklir Kim Jong Un, Tiwas Mlayu Koyo Maling

NgopiKampung

Komentare warga Suroboyo soal Jet nggo nggugah sahur pating pecothot neng Instgram. Onok sing kaget, onok sing lucu, onok ugo sing nggregetno.

22 May 2019 05:29 WIB

Jeglerrr, Suwara Montor Muluk Nggupuhi wong Sak Suroboyo

NgopiKampung

Suwara Montor Muluk Ngupuhi wong Sak Suroboyo. Karepe opo to. Katene perang opo mek nangekno wong sahur.