NgopiKampung

Berita Bahasa Suroboyoan dan Jawa Mataraman
07 Jun 2019 19:45 WIB

Ampuh, Ferrari SF90 Iki Dibandrol 20,9 Miliar

NgopiKampung

Ngiler gak koen? Jaran mbeker ambek jingkrak-jingkrak iki regane iso gawe uwong gantung diri.

07 Jun 2019 08:07 WIB

Mreneo Tak Kandani, Empale Bu Warno Uenak

NgopiKampung

Prei katene nang endi, Jogja? Nek iyo nang kono gak mek gudeg thok lo, onok empal Bu Warno

05 Jun 2019 13:55 WIB

Ngene Iki Alasane Kenek Opo Wong Indonesia Gak Wedi Bom

NgopiKampung

Nek onok perang, rasane perlu ngajak wong Indonesia. Polahe arek-arek iku gak wedi bom blas.

04 Jun 2019 13:20 WIB

Bomber Kartosuro Durung Bongko, Pospam Ruame Koyo Wis Rioyo

NgopiKampung

kejete se kabare wis mari. Kritise yo wes lewat. Mergo iku, Rofik diculno tekan RS Moewardi Solo.

04 Jun 2019 03:11 WIB

Tak Dungakno Ojo Matek Sik, Ben Jelas Iku Bom ta Mercon

NgopiKampung

Sing ngebom Pospam Kartosuro durung matek. Kabare memang gak metek. Dienteni warase.

04 Jun 2019 01:15 WIB

Bom Kartosuro, Gek Maksute Opo!

NgopiKampung

Mbledake bom nang Pos PAM Kartosuro, Solo, marahi umup suasanane mudik lebaran. Rusuh opo katene geser Solo?

04 Jun 2019 00:32 WIB

Pembom Kartosuro Kejet-Kejet Ning Ora Matek

NgopiKampung

Gapleki tenan. Poso-poso kobere ngebom pos polisi.

01 Jun 2019 16:12 WIB

Ngeblong Bangjo Bis Sugeng Rahayu Nyantap Mobil Papat

NgopiKampung

Bis ugal-ugalan ngeblong banjo nang prapatan. Dierrr mobil papat dadi korban.

01 Jun 2019 12:40 WIB

Ayo Nang Banyuwangi Onok Barong Ider Bumi

NgopiKampung

Ojok kathik bingung-bingung, riayan mengko katene nang endi. Budalo nang Banyuwangi. Onok opo?

31 May 2019 05:25 WIB

Nek Pas Riyayan Dalane Sepine Koyo Ngene

NgopiKampung

Kutho Surabaya yo isi sepi tibane. Gak percoyo? Nyoh deloken dewe suasanane.