NgopiKampung

Berita Bahasa Suroboyoan dan Jawa Mataraman
11 Jul 2019 17:50 WIB

TKW Maneh, Dientup Peksa Pejabat Malaysia

NgopiKampung

Clutak. Pejabat kok cluthak. Yo ngono iku nasib TKI nang Malaysia.

06 Jul 2019 08:10 WIB

Dibatalno KUA, Lanange Sik Bocah Rabi Sutami Sing Wis Simbah

NgopiKampung

Lanang njaluk rabi biasa. Wedok dirabi yo biasa. Tapi Pur karo Sutami bedo. Bedane?

03 Jul 2019 12:16 WIB

Nggatheli Dibayar Mek Mbolosan, Kumpul Kebo Pisan, 42 PNS Pecat!

NgopiKampung

Gak ngrumangsani. Dadi PNS, kerja males, mbolosan, kumpul kebo, pecat ae sisan.

01 Jul 2019 14:42 WIB

Cintah Iku Yo Ngene Iki Cak, Wis Peyok Sik Njaluk Rabi

NgopiKampung

Wis tuwek, sik greng. Umur 88 tahun sing njaluk rabi maneh. Mergo cintah iki.

24 Jun 2019 10:00 WIB

Siola Wektu Awan Ayune Pol, Sayang Onok Andeng-Andenge

NgopiKampung

Siola, legenda bangunan kuno sing ayu temenan. Mreneo ta, deloke dewe nek gak percaya.

21 Jun 2019 09:14 WIB

Korut Keluwen, Korsel Kirim Beras, Wis Seduluran Temenan ta Iku?

NgopiKampung

Korea Selatan gak tego ndelok Korea Utara keluwen. Kangelan bahan pangan. Saiki Korsel katene ngirim beras.

20 Jun 2019 15:06 WIB

Wis Gak Kelet Koyo Ketan, Bar Lebaran Podo Pegatan

NgopiKampung

Lebaran akeh wong salaman. Bar lebaran akeh wong podo pegatan. Yok opo se, ironis temenan.

17 Jun 2019 16:57 WIB

Halo Uber, Pesen Lontong Balap Seporsi Iso Opo Gak?

NgopiKampung

Iki anyar. Iso pesen panganan nganggo drone. Lha nek omahe neng gang nyepit opo yo iso.

17 Jun 2019 10:12 WIB

China Nesu Temenan Ambek Amerika Soal Hongkong

NgopiKampung

Pemerintah China gregeten ambek Amerika Serikat. Wani-wanine campur tangan soal Hongkong, nggatheli dadakno.

15 Jun 2019 08:51 WIB

Bejat, 3 Guru Rame-Rame Ngeloni Muride, Konangan Mergo Meteng

NgopiKampung

Telu siswi SMP diperkosa 3 gurune dewe. Edan!