NgopiKampung

Berita Bahasa Suroboyoan dan Jawa Mataraman
02 Sep 2019 13:57 WIB

Geng Arek-Arek Kencur Meh Bacokan Massal Nang Suroboyo

NgopiKampung

Arek-Arek kencur nge-geng. Ilok-ilokan nang Facebook. Mari ngono janjian katene bacok

14 Aug 2019 14:01 WIB

Ayune, Polwan Asli mBantul Dadi Pasukan PBB Nang Afrika Tengah

NgopiKampung

Ayu tenan. Merak ati tenan. Iki Srikandi Indonesia sing tugas neng Afrika Tengah.

06 Aug 2019 14:15 WIB

Polisi Mbelgedes Gelem Ngentup Gak Gelem Anake, Dilapurno Propam

NgopiKampung

Urusan ngentup wong wedok, urusane dewe-dewe. Nanging nek meteng yo kuduggung jawab.

02 Aug 2019 19:22 WIB

Pikirane Miring, Bayine Dewe Dicemplungno Sumur

NgopiKampung

Rodok terganggu uteke, tego nyemplungno bayine dewe nang njero Sumur.

01 Aug 2019 15:56 WIB

Bruakkk... Diajar KA Taksaka Pak Camat Meh Ketemu Malaikat

NgopiKampung

Pak Camat lagi apes. Meh ae nyawane dijupuk malaikat. Mobile ajur diajar KA Taksaka.

31 Jul 2019 12:21 WIB

Nggatheli, Arek Tangerang Siji Iki Nyebar Poto Mudo Selingkuane

NgopiKampung

Kelakuan bejat arek Tangerang siji iki ojo mbok tiru yo rek

30 Jul 2019 16:00 WIB

Maling Nyeleneh, Nyolong Wedhus Numpak Kijang Innova

NgopiKampung

Nyolong wedhus Unik sampek modal nyewo Kijang Innova

23 Jul 2019 15:49 WIB

Bojo Wedokan, Ngamplengan, Tutupen ae Kutangmu Ning

NgopiKampung

Bojo ngamplengan. Dielingno ojok dolanan wedokan gak kenek. Dipulisikno ae.

22 Jul 2019 14:59 WIB

Janjian Mesum Ngentup Wedokan, Eh... Malah Modar Barengan

NgopiKampung

Karepe ngamar karo wedokan, lanangan loro lha kok modar koyo janjian.

12 Jul 2019 19:40 WIB

Nginceng "Omahe" Uwong, Sing Penting Ngopi Cuk...

NgopiKampung

Misale, nginceng medsose uwong liya opo oleh? Mestine gak dilarang.